Nieuws van al je favoriete media in één gratis app en site

 Probeer nu! Introvideo (1 min)
Bepaal zelf wat je leest

Mis niets meer

Hoe leuk social media ook zijn, er komt zoveel op je af dat het soms moeilijk is de zin en de onzin te scheiden. En het is al helemaal niet compleet! De gloednieuwe nieuwsapp Fiper lost dat op, met je eigen nieuwstijdlijn. Net als Instagram en Facebook, maar dan voor nieuws en 100% algoritmevrij! Wielrennen je hobby? Zet al je favoriete wielersites bij elkaar, en je mist nooit meer wat. Laat je nieuws niet sturen door de algoritmes van Facebook en Google.

Alle nieuwssites mooi weergegeven

Fotogeniek

Fiper heeft de meest foto-gerichte vormgeving die er is. Alle media worden met foto's weergegeven, niet alleen degenen die 'goedgekeurd' zijn door een techbedrijf in de VS. Jij kiest wat je leest. Met een vormgeving die je helemaal naar jouw smaak kunt aanpassen!

Stap uit de filterbubbel

Herontdek vergeten sites

Zijn bij jou ook sommige nieuwssites, die wel interessant zijn, een beetje van de radar verdwenen? Kost het volgen van die sites je teveel tijd? Met Fiper lukt het wel! Je volgt heel eenvoudig tientallen media, van kleine lokale nieuwssites tot grote landelijke media. Precies zoals jij wilt, en niet zoals Mark Zuckerberg het bedacht heeft!

Introductievideo

Snel

Fiper is twee keer snel: je hebt supersnel overzicht over alle media die jij leuk vindt. En de app zelf is snel: je scrollt er in een mum van tijd doorheen!

Flexibel

Je kunt alles in Fiper aanpassen: media die je ziet, categorieën, vormgeving. Zowel in de app als op de site.

RSS

Iedere site die RSS ondersteunt werkt in Fiper. Vrijwel alle nieuwssites en weblogs dus. En omdat Fiper de feeds op een nieuwe, bijzondere manier optimaliseert, ziet het nieuws er op Fiper nog het best uit ook.

Geen filter

Fiper filtert het nieuws niet, maar zorgt dat je overal snel doorheen kunt bladeren: 100% filtervrij!

Visueel

Fiper gaat ook in het design tot het uiterste, bijvoorbeeld om mooie foto's in je tijdlijn te krijgen.

Alle apparaten

Fiper werkt op alle apparaten. Als app voor smartphones en tablets (iOS en Android), maar ook supersnel op je PC. De media worden automatisch gesynchroniseerd tussen je apparaten.

Veelgestelde Vragen

Wat maakt Fiper anders dan Google News, Apple News, Flipboard, etc?

Fiper is geen one-size-fits-all. Het aantal media in dit soort apps is zeer beperkt, omdat ze moeten worden 'goedgekeurd'. Gefiltert dus. Fiper accepteert alle media. Een beautyblog of een nieuwssite over schaatsen volg je net zo gemakkelijk als een landelijke nieuwssite. Daarbij heeft Fiper een chronologische tijdlijn, geen uitgeklede door kunstmatige intelligentie geoptimaliseerde selectie. Ook is Fiper flexibel: de media, het uiterlijk en de categorieën zijn simpel aan te passen. En bovendien werkt Fiper op álle apparaten even goed en snel.

Wat is er anders dan Feedly, Inoreader en andere RSS-apps?

De meeste RSS-readers zijn onhandig en niet al te overzichtelijk. Fiper is visueel, handig, gemakkelijk aan te passen. Zelfs met tientallen tot honderden media is Fiper nog overzichtelijk. Fiper lijkt juist níet op een email-programma, heeft meer media dan RSS alleen en werkt bovendien met handige standaard-categorieën.

Wat kost Fiper?

Niets. We zetten op termijn wel advertenties in de tijdlijn, die je dan weer kunt afkopen met een (niet duur) abonnement. Want onze schoorsteen moet ook roken ;-)

Welke media zitten in Fiper?

We hebben er al een heleboel voor je in gestopt. Een voor Fiper onbekend medium kun je meestal zelf toevoegen via RSS. De media die door alle gebruikers worden ingevuld, komen in onze database, die dus elke dag groter groeit.

Wat kosten de artikelen?

De meeste artikelen die je op deze manier leest zijn gratis. Wel hebben sommige sites een zogenaamde betaal/inlogmuur. Dan moet je inloggen of betalen bij het betreffende medium.

Wat kan ik in Fiper aanpassen?

Alles! De media die je ziet, de categorieën en de vormgeving - zowel in de app als op de site.